Tarieven en vergoedingen

Tarieven per januari 2023

Eerste consult Massagetherapie, intake
met behandeling
90 min

€ 80,-

Vervolg behandeling60 min€ 70,-
Vervolg behandeling
30 min

€ 40,-

Consult Studenten 60 min € 55,-
Consult rouw en verlies begeleiding90 min

€ 80,-

Vervolg consult rouw en verlies begeleiding
60 min

€ 70,-

Consult rouw en verlies begeleiding studenten60 min € 60,-
Rouwmassage ( vergoeding mogelijk via aanvullende verzekering)75 min

€ 75,-
Vergoedingen
De behandelingen lichaamsgericht ( ook de rouw massage ) worden meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De consulten voor Rouw en verlies begeleiding vallen niet onder de vergoedingen van de zorgverzekeraar.

Informeer bij uw zorgverzekeraar hoeveel u vergoed krijgt voor deze behandeling. Massagetherapie valt bij veel zorgverzekeraars onder Shiatsu of natuurgeneeskundige behandeling. controleer hier of jou zorgverzekeraar mijn behandeling vergoed www.fagt.org/compensations of neem contact op met je zorgverzekeraar dan weet je het echt zeker.

Vergoeding via je werkgever Regelmatig begeleid ik clienten die hun begeleiding vergoed krijgen door hun werkgever. Je kunt op dezehttps://www.coachfinder.nl/ove... website kijken voor tips hoe je het gesprek met je baas of leidinggevende kunt aangaan voor een traject in mijn praktijk. Ook kun je mij mailen voor de mogelijkheden.

Beroepsvereniging en klachtencomissie
Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT en valt onder de complementaire, additieve of alternatieve geneeswijzen (CAM Therapeut) lees hier meer over Beroepsvereniging FAGT en CAM-therapeut.

Verder ben ik aangesloten bij koepelorganisatie RBCZ . En volgens de Wet kwaliteit ,klachten en geschillen zorg (Wkkgz) ben ik aangesloten bij de instanties Quasir en Stichting Zorggeschil en tuchtrechtorganisatieTCZ.

Heb je een klacht let dan op de volgende punten:

  • Indien u een melding/klacht heeft, probeer dit dan altijd eerst met de betreffende CAM-therapeut te bespreken. Mogelijk komt u hier samen al uit.
  • Mocht dit gesprek niet hebben opgeleverd wat u wenst, of is een gesprek niet (meer) mogelijk (in dergelijke situaties dient u de reden te motiveren), dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir.
  • Deze klachtenfunctionaris zal u helpen om uw klacht goed te formuleren en vervolgens in gesprek te gaan met de betreffende therapeut.

Klik hier voor de uitgebreidere procedure bij klachten.

Privacy
In het kader van Europese wetgeving dien ik uw privacy conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) geregeld te hebben. Lees hoe dat in mijn praktijk geregeld is : Zie hiervoor het privacydocument klik hier

Voorwaarden en Betaling
Gelieve met pin te betalen.

Afspraak annuleren? Dit kan kosteloos tot maximaal 24 uur van te voren. Hierna zal de geplande behandeling volledig in rekening worden gebracht. Stuur op tijd een email of spreek de voicemail in zodat ik iemand anders kan inplannen.